Namsan Guest House Seoul, Korea

Namsan Guest House 3, SeoulTips TempahanBelek punya  belek ternampak la Namsan Guest House Seoul. Ni namanya redah tapi murah... Mula-mula lepas dah confirm tiket kapal terbang, cuba tengok-tengok blog review tentang tempat menarik untuk bermalam. Bila tengok terus kat laman web hotel @ guest house memang macam luar dari bajet.Kami…

Continue Reading

Wifi Pocket Everywhere SpeedPack (ESP) Korea

Wifi Pocket Ni namanya Wifi Poket atau mereka gelar "Wifi Pocket Everywhere SpeedPack" (ESP). Kalau nak sentiasa update di media sosial, gunalah internet mudah alih ni agar mudah nak google translate bila nak cakap dengan orang di sana atau baca review untuk Korea. Kos dalam USD3.99/hari. Sangat berbaloi. Memang banyak…

Continue Reading

Beg Vaude yang HEBAT!! (30+4L)

BEG VAUDE YANG HEBAT!!​ Hai korang.. Harini aku nak review sikit pasal beg VAUDE. Kalau korang pernah baca entry aku pasal Deuter beg yang HEBAT!! Baca SINI.. mesti tahu salah satu beg idaman aku ialah beg VAUDE.. Hehe akhirnya berkat usaha keras selama ini (cheeewah) akhirnya beg Vaude menjadi milikku..…

Continue Reading

Beg Deuter yang HEBAT!!

Harini aku nak kongsi dengan korang info pasal beg Deuter. Kalau korang perasaan ramai orang jual beg deuter skang. Kat online belambak. Kat facebook lagi la. Tapi boleh tak korang pastikan beg yang dijual tu original atau tak? Ada yang murah ada yang mahal. Ada penjual yang menjual beg Deuter…

Continue Reading
Close Menu