Event & Review

Giveaway Raya 2020

Malaysian Family Travel ToyRus

Hai guys! Dah lama Zyzool Mira Travel tak buat giveaway contest kan? So kalini untuk Giveaway Raya 2020 pihak penaja berbesar hati untuk menaja Play Doh Popcorn Party kepada dua orang pembaca bertuah Zyzool Mira Travel.

Giveaway Raya 2020

Untuk contest giveaway kali ni senang je untuk dimenangi. Cara-caranya seperti di bawah:

1. Korang mestilah dah follow instagram @zyzoolmiratravel kan?
2. Like 5 posting yang terbaru di instagram.
3. Tag dua orang rakan anda yang juga Family Travel di posting terkini di instagram di bawah.
4. Repost posting terkini tersebut di IG Stories dan jangan lupa mention @zyzoolmiratravel #giveawayraya2020zmt.
5. Komen di ruang komen di blog ini kenapa anda follow Zyzool Mira Travel.
6. Dua peserta bukan fake akan dipilih oleh pihak yang penaja Giveaway Raya 2020 kali ini.

Good Luck!

Semoga berjaya! Dua pemenang yang bertuah akan diumumkan pada 23 Jun 2020. Bolehlah hadiahkan Play Doh Popcorn Party ini buat anak anda. Terima kasih semua yang sentiasa support kami Zyzool Mira Travel. Inshaa Allah ada rezeki lain nanti kita akan buat lagi giveaway contest seperti ini lagi ya! All the best!

Zyzool Mira Travel

Bukan travel agent taw!! Zyzool si suami pastu Mira si isteri. Mereka suka acah-acah backpackers dengan anak-anak. Setakat ini 3 orang anak Ayra, Afya & Aafy. Nak tahu lebih lagi klik button kat bawah ni. Hehehe

Top Posts

Follow

Free Registration

Join Our Club

Jom kongsikan kisah pengembaraan anda bersama anak anda di group facebook kami!

Subscribe Youtube

TV AlHijrah: Assalamualaikum
Percutian Bermakna Si Cilik

0 0 votes
Click a star to rate.
>
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x