• Reading time:2 min(s) read

Giveaway Raya 2020

Hai guys! Dah lama Zyzool Mira Travel tak buat giveaway contest kan? So kalini untuk Giveaway Raya 2020 pihak penaja berbesar hati untuk menaja Play Doh Popcorn Party kepada dua orang pembaca bertuah Zyzool Mira Travel.

Giveaway Raya 2020

Untuk contest giveaway kali ni senang je untuk dimenangi. Cara-caranya seperti di bawah:

1. Korang mestilah dah follow instagram @zyzoolmiratravel kan?
2. Like 5 posting yang terbaru di instagram.
3. Tag dua orang rakan anda yang juga Family Travel di posting terkini di instagram di bawah.
4. Repost posting terkini tersebut di IG Stories dan jangan lupa mention @zyzoolmiratravel #giveawayraya2020zmt.
5. Komen di ruang komen di blog ini kenapa anda follow Zyzool Mira Travel.
6. Dua peserta bukan fake akan dipilih oleh pihak yang penaja Giveaway Raya 2020 kali ini.

Good Luck!

Semoga berjaya! Dua pemenang yang bertuah akan diumumkan pada 23 Jun 2020. Bolehlah hadiahkan Play Doh Popcorn Party ini buat anak anda. Terima kasih semua yang sentiasa support kami Zyzool Mira Travel. Inshaa Allah ada rezeki lain nanti kita akan buat lagi giveaway contest seperti ini lagi ya! All the best!

0 0 vote
Click a star to rate.
  • 22
    Shares
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ainina Asyikin

Hiii, kak Mira and family. Selamat hari raya 😍 suka sgt follow blog travel Kak Mira start dari tak mampu travel sampailah dah mampu pergi sendiri. Itinerary HK yg paling suka sgt2 sampai ikut sebijik2 yg dlm blog and pernah tanya soalan kt DM instagram laju je akak reply. Time tu first time travel dgn baby pulak tu, semua ikut tips Akak. Doakan family sy pon dapat travel mcm family Kak Mira one day ye 😍

Aimee

Sy follow blog ni sebab sy dan suami minat travel. Dan dengan blog ni kami beljar travel bwak ank2 g hua hin, bandung, kl, langkawi dengan 2 anak kecil berumur 1thun 4bulan dan 2tahun 3bulan.. Tq for the info.. Bila mcj tanya pon mesra jwb😍👍👍

Nurul Najihah Binti Ghazalli

Kenapa saya follow Zyzool Mira Travel! Kerana banyak input dan tips yang saya dapat untuk digunakan apabila sy travel nanti😘 Sejujurnya untuk travel dengan anak kecil bukan suatu perkara yang mudah! Tapi Zyzool Mira Travel telah menjadi contoh parents yang terbaik dalam mengatasi masalah ini😁. Saya berharap suatu hari nanti akan mengikut jejak langkah Zyzool Mira Travel mengelilingi dunia bersama si kecil😍 Semoga Zyzool Mira Travel dimurahkan rezeki dan kembali travel ke serata dunia setelah kita semua selamat untuk travel dari Pandemic Corona Virus yang melanda dunia ini. Amin!

hafiz

Zyzool mira travel membuatkan kami sekeluarga berani membawa anak kecil untuk mengembara negara jepun..tips2 yg dikongsikan amat berguna utk kami sepanjang disana..Keluarga kecil zyzool menjadi sumber inspirasi kami utk travel ke luar negara..terima kasih Zyzool mira travel sebab memberi inspirasi kepada kami😃😃😃

Fadhilah zakaria

Hi mira & famili semoga sihat selalu. Saya follow blog travel mira kerana blognya penuh dengan informasi tips and triks menggembara bersama anak-anak kecil. Bukan mudah travel bersama dengan anak kecil 😅Zyzool mira travel menjadi inspirasi dan sumber rujukan untuk ibu bapa yang mahu travel luar dan dalam negara, berbackpackers lagi 👍Terima kasih zyzool mira travel kerana tidak lokek berkongsi ilmu travel bersama followers . Teruskan memberi inspirasi 👍