• Reading time:3 min(s) read

Jom shopping di PG Mall!

Jom shopping di PG Mall!

Sekarang senangkan kalau nak beli apa yang terlintas dalam kepala. Capai telefon buka apps terus je kita boleh beli online. Pastu tahu-tahu barang dah sampai depan rumah. Tak perlu penat-penat nak keluar rumah, kena isi minyak kereta lagi, pastu traffic jammed lagi… halah-halah padahal nak beli satu barang je hehehe. Lagi-lagi dengan normal baharu ni orang ramai lagi selesa membeli-belah secara online. Mira pon sama! Lagilah Aafy masih baby, nak keluar risau jadi shopping online jelah di PG Mall! Jom shopping online di PG Mall!

Apa itu PG Mall?

PG Mall ni merupakan satu platform e-commerce no. 1 di Malaysia! Pelbagai barang dijual dalam PG Mall. Bukan setakat baju ok, nak beli bawang pon ada jual hihi senang kan sekarang? Klik-klik, bayar, tunggu, tengok netflix, ting tong bunyi bell eh dah sampai barang? Aku beli apa eh haritu hahaha tu la banyak sangat shopping online kan? Wakakaka. Yang bestnya PG Mall ni merupakan satu-satunya e-commerce tempatan di Malaysia sejak tahun 2017 lagi! Semua pembelian hanya di hujung jari. Korang boleh membeli-belah di laman web https://pgmall.my atau nak lagi senang download je apps PG Mall di App Store atau Google Play. Sambil baring sebelum tidur pon boleh shopping lagi di telefon! Hehe.. PG Mall juga tersenarai dalam Top 3 E-Commerce yang banyak dilawati di Malaysia melalui laman web Iprice Insight!

jom shopping PG Mall

PG Mall Birthday Sale!

Tahukah korang bermula 29 Jun sehingga 5 July 2020, PG Mall akan mengadakan Birthday Sale! 10% potongan akan diberikan untuk minimum pembelian RM50. Manakala 15% potongan untuk minimum pembelian RM100! Wah beli banyak lagi banyak la diskaun hihihi. Lepas tu kan bagi pelanggan baru yang mendaftar korang akan dapat free shipping apabila berbelanja lebih dari RM30. Manakala buat pelanggan sedia ada pula korang hanya perlu berbelanja minimum RM60 untuk mendapat free shipping!

Konsep Consumerchant

PG Mall ini berkonsepkan Consumerchant iaitu dari perkataan “Consumer” dan “Merchant” menawarkan ganjaran cashback wang berterusan kepada pembeli sebagai tanda penghargaan. Dengan PG Mall, pembeli juga mendapat cashback daripada pembelian dari pembeli lain seperti rakan dan keluarga yang membeli melalu referral link yang korang kongsikan. Jadi makin banyak korang shopping dan makin ramai yang shopping guna referral link yang dikongsikan tu lebih banyak la cashback yang korang dapat! Bestnyer shopping di PG Mall!

jom shopping PG Mall

Top Referral Lucky Draw

Jadi jangan lupa kongsikan referral link kepada rakan & keluarga yang akan membuat pembelian di PG Mall. Mana tahu rezeki korang boleh jadi top referral!

Tempat Pertama: Gold Bar 1g

Tempat Kedua: C-wallet bernilai RM100

Tempat Ketiga: C- wallet bernilai RM50

FB Live Deals

Korang juga boleh ikuti dan menonton FB Live PG Mall untuk memenangi emas 0.5g bernilai RM200. Setiap hari pon ada lucky draw taw!

Untuk keterangan lebih lanjut boleh terus ke laman web rasmi mereka iaitu www.pgmall.my atau Instagram: PGMall.my

Banyak betul pilihan barang untuk travel di PG Mall. Jadi apa tunggu lagi jom shopping di PG Mall!

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatfor #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #PGMallBirthdaySale #PGMallBirthdayParty #PGMallCrazySale

5 1 vote
Click a star to rate.
  • 3
    Shares
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lya Lee

Bestnyeeeee PG Mall nak shoppinglah

Amirah Razali

tulaaa kita pon shopping kat PG Mall juga hehe

Fifi Liyana

Ohhhh menariknya taktau pun PG Mall sebelum ni

Amirah Razali

Kan.. apa lagi jom shopping kat PG Mall hehe