Cenderamata dari Jepun

Sebenarnya percutian bajet memang murah tapi beli barang cenderamata nih yang duit mencurah-curah keluar. ahahaha. Serious tak tipu! Mira nih pantang nampak benda comel sikit mesti rasa nak beli. Hahaha adoiiii la Lagi la nampak barang Hello Kitty ke, Disney Princess geram…

Continue ReadingCenderamata dari Jepun

Biskut Kapal HALAL (Alfort)

Sebelum travel ke jepun selalu baca kat blog-blog yang antara makanan yang boleh dijadikan cenderamata adalahBISKUT KAPAL!Pastu tengok belek gambar kotak biskut kapal tu cam tak sedap je hahaha (ada ke tengok dari luaran packaging biskut kapal tu??) Ni lah dinamakan“DONT JUDGE…

Continue ReadingBiskut Kapal HALAL (Alfort)