Start Here!

Hey! We’re Zyzool & Mira Travel
a couple of Malaysians who travel
with a backpack full of kids,
and we want to share
our adventures with you.

First time berjumpa blog kami?
Ok anda di landasan yang benar.
Hehe boleh tekan link di bawah untuk tahu lebih lanjut
bagaimana melayari website Zyzool Mira Travel.
Semoga memberi manfaat buat anda Family Traveller.

Have a Question?

Frequently Asked Questions

Mengembara & bercuti bersama anak kecil anda? Haaa kalau jawapannya “YA” maksudnya anda di laluan yang benerrrr hehehe.. Kalau korang bukan Family Traveller pon boleh je layari website kami hihihi tak kena bayo pon. Tapi jangan la suka-suka copy paste ayat kita pastu claim ayat korang eh!! Nehiiii!!!

Ok yang 1st time layari website kami mesti tak tahu nak mula dari mana kan? Meh kami tunjukkan kat korang macamana nak berlari berkejaran kat website Zyzool Mira Travel nih hehe….

Ok kalau korang jenis nak stalk je Zyzool Mira Travel nih sape heh? Haa korang boleh la baca di sini.

Yang pasti kami bukanlah travel agent. Ramai betul salah faham hehe maybe ada perkataan "travel" di situ kan. Kalau kat luar negara ramai je traveller yang namakan blog mereka travel. Tapi maybe ramai yang salah faham di sini. Kami, Zyzool & Mira hanya berkongsi kisah pengembaraan bersama anak kecil di website ini.

Kami banyak kongsikan tips percutian & pengembaraan di tempat yang kami lawati. Antaranya kami senaraikan di bawah tips popular di senarai carian google chewahhhh:

Kami ada juga kongsilkan itinerari untuk rujukan korang. Kalau nak download itinerari boleh pergi link di bawah ni ya:

Read More: Itinerari Zyzool Mira Travel

Haaa itulah kepakaran kami FAMILY TRAVELLER ekekekee. Sebenarnya yang paling penting kalau korang nak bercuti bersama keluarga aka "Family Travel" nih ialah KERJASAMA!! Tak boleh harapkan 1 pasangan je. Dua-dua pon kena ambil peranan bersama barulah FAMILY TRAVELLER nih berpanjangan kisahnya hehe. Ok nih kami senaraikan tips untuk FAMILY TRAVELLER:

Auwww thank you!! Kalau nak baca post terkini boleh terus tekan kat link Blog di Menu atas ya atau boleh terus tekan link kat bawah ni:

Read More: Blog Zyzool Mira Travel