ADAKAH ANDA FAMILY TRAVELLER?

Adakah anda FAMILY TRAVELLER? Mengembara & bercuti bersama anak kecil anda? Haaa kalau jawapannya YA maksudnya anda di laluan yang benerrrr hehehe.. Kalau korang bukan Family Traveller pon boleh je layari website kami hihihi tak kena bayo pon. Tapi jangan la suka-suka copy paste ayat kita pastu claim ayat korang eh!! Nehiiii

Ok yang 1st time layari website kami mesti tak tahu nak mula dari mana kan? Meh kami tunjukkan kat korang macamana nak berlari berkejaran kat website Zyzool Mira Travel nih hehe πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ»

1. Nak stalk jew?

Ok kalau korang jenis nak stalk je Zyzool Mira Travel nih sapolah heh? Haa korang boleh la baca kat sini πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Yang pasti kami bukanlah travel agent πŸ™πŸ™πŸ™. Ramai betul salah faham hehe maybe ada perkataan “travel” di situ kan. Kalau kat luar negara ramai je traveller yang namakan blog mereka travel. Tapi maybe ramai yang salah faham di sini. Kami, Zyzool & Mira hanya berkongsi kisah pengembaraan bersama anak kecil di website ini.

2. tips-tips Travel

Kami banyak kongsikan tips percutian & pengembaraan di tempat yang kami lawati. Antaranya kami senaraikan di bawah tips popular di senarai carian google chewahhhh:

3. Share itinerari Pleaseeee!!!

Kami ada juga kongsilkan itinerari untuk rujukan korang. Kalau nak download itinerari boleh pergi link di bawah ni ya:

4. Macamana korang Travel Dengan Anak Kecil?

Haaa itulah kepakaran kami FAMILY TRAVELLER ekekekee. Sebenarnya yang paling penting kalau korang nak bercuti bersama keluarga aka “Family Travel” nih ialah KERJASAMA!! Tak boleh harapkan 1 pasangan je. Dua-dua pon kena ambil peranan bersama barulah FAMILY TRAVELLER nih berpanjangan kisahnya hehe. Ok nih kami senaraikan tips untuk FAMILY TRAVELLER:

5. Kita suka baca blog Zyzool Mira Travel!!

Auwww thank you!! Kalau nak baca post terkini boleh terus tekan kat link Blog di Menu atas ya ❀️ atau boleh terus tekan link kat bawah ni

Jangan lupa subscribe website kami agar tak ketinggalan dengan post-post terkini dari kami Zyzool Mira Travel!

6. Boleh tak nak Kongsikan Pengalaman Kami?

Boleh sangat!! Korang boleh kongsikan pengembaraan atau percutian korang kat laman website kami di “Travel Stories” di Menu atas ya atau boleh terus tekan link di bawah ini

7. Iklankan Produk Anda di Website Zyzool Mira Travel?

Boleh!! Terus contact kami di ruangan Contact di bawah ya 😊

Kami harap dengan perkongsian kami di website ini dapat membantu korang dalam misi pengembaraan bersama keluarga & anak anda!

Apa yang penting?

Kerjasama!

Close Menu