PG Mall 916 Gold Cultural Day – Tawar Harga Emas yang Rendah!

916 Gold Cultural Day

PG Mall 916 Gold Cultural Day - Tawar Harga Emas yang Rendah!

Alaa korang mesti dah pernah dengar pasal PG Mall kan? Sebelum ni pon Mira pernah share betapa bestnyer shopping di PG Mall. Semua benda ada! Cakap je nak beli apa tak yah susah-susah nak gi mall sebab PG Mall kan adooo. Ambil tepon, buka apps PG Mall, klik-klik pilih barang & terus bayar. Mudah kan? Tup-tup barang sampai kat rumah. Tak penat, tak buang masa. Cepat & mudah kan? Memang betul-betul senang nak shopping sekarang kan?

PG Mall - Platform E-Commerce No. 1 di Malaysia​

Sejak tahun 2017, PG Mall merupakan satu-satunya e-commerce tempatan di Malaysia. Menurut laporan Iprice pula, PG Mall tersenarai dalam Top 3 E-Commerce yang paling banyak dilayari oleh pengguna. Wah hebatnya PG Mall ini, setanding dengan platform e-commerce yang lain.

916 Gold Cultural Day

Lagi best tu senang je nak buat bayaran bila shopping di PG Mall. Korang nak guna e-wallet boleh. Bayar melalui pembayaran secara online boleh. Nak bayar guna kad debit atau kad kredit pon boleh!

Pesta 916 Gold Cultural Day!​

Tahukah anda PG Mall akan mengadakan promosi Pesta 916 Gold Cultural Day bermula dari 15 sehingga 17 September 2020. Malaysia Gold Association (MGA) telah menetapkan 9.16 sebagai Gold Cultural Day iaitu Hari Budaya Emas di mana akan disambut pada 16 September setiap tahun. Ini berdasarkan angka emas 9.16 apabila di baca seperti September 16.
 
Objektif 916 Gold Cultural Day adalah untuk memberi kesedaran tentang perhiasan emas dalam ikatan kebudayaan Malaysia. Ia juga dapat merangsang ekonomi emas tempatan dan membantu perdagangan dua hala Malaysia.
 
Sebenarnya Mira tak sabar nak tunggu Pesta 916 Gold Cultural Day ini. Sebabnya harga yang ditawarkan untuk emas 916 adalah sangat rendah berbanding harga pasaran terkini iaitu hanya RM24X per gram. Yang pasti mestilah bawah RM250 segram kan? Arghh tak sabarnyer!! Bolehlah beli gelang emas untuk Ayra & Afya nanti!! Hehehe
916 Gold Cultural Day

Sempena Pesta 916 Gold Cultural Day ini, perhiasan emas 916 yang di tawarkan di PG Mall dijual pada harga kilang dan penghantaran juga adalah percuma!! Seronoknya! Dahlah murah pastu free postage pulak!

Dan Mira baru tahu angka 916 adalah sangat bermakna bagi perindustrian emas, kerana 916 yang mewakili 22 karat emas merupakan emas yang paling popular digunakan untuk perhiasan emas di negara kita Malaysia dan juga Singapura. Memang kalau beli emas kat kedai pon kita akan beli emas 916 kan???

Jika anda merupakan penjual atau pemborong emas juga boleh menyertai pesta ini dan menjual emas pada harga kilang.

Untuk keterangan lebih lanjut anda boleh layari laman web ini: https://pgmall.my/Jewellery-1

916 Gold Cultural Day

Lagi Promosi Tambahan di PG Mall!!

Touch n’ Go

1st September – 30 th September 2020
Khas untuk Pengguna Baru PG Mall
RM3 tambah nilai e-wallet dengan perbelanjaan minimum RM15

Untuk keterangan lebih lanjut boleh layari di sini: https://pgmall.my/tngnewshopper

 

Boost

5th September – 4th October 2020
RM3 pulangan tunai dengan perbelanjaan minimum RM15

 

Boost

5th September – 4th October 2020
RM3 pulangan tunai dengan perbelanjaan minimum RM15

Diskaun RM25 dengan perbelanjaan minimum RM100

Penghantaran Percuma terhad kepada RM4, Guna Kod: LOVEPGHB25

https://pgmall.my/heatlhbeauty-essentials-week

Menarik kan! Banyak sangat promosi di PG Mall sehingga 30 September ini!!

Jadi apa tunggu lagi! Jangan lepaskan peluang memiliki emas dengan harga terendah di PG Mall 916 Gold Cultural Day! Tak rugi kita kumpul emas untuk simpanan kita di masa hadapan!

Untuk keterangan lebih lanjut layari:

Website: www.pgmall.my

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

Please spread the love to claim all the coupon!!

#PGMall #PGJewel #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform#ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #FreeShipping #916sale #Goldculturalday #MGA #MalaysiaGoldAssociation

5 2 votes
Click a star to rate.
>

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bibi Lana

Seriuslah online jual emas? 😱

Lily Emelda

Ala kenapa tak buat sale emas masa gaji 😭 murah sangat ni!