Gadget

iPhone 13 in Pink

Apple Event

Apple Event 2021

Sebagaimana yang semua sedia maklum, malam tadi berlangsungnya Apple Event yang memperkenalkan beberapa device model terbaru keluaran mereka. Antaranya iPad, iPad Mini, Apple Watch dan yang ditunggu-tunggu oleh Mira adalah hahaha iPhone 13 in pink colour!

iPhone 13 in Pink

Ok memang iolss ternanti-nanti Apple Event ini sebab teruja nak tahu betul ke rumours yang Apple akan keluarkan iPhone 13 warna Pink? Ada beberapa warna iPhone 13 pink yang berkeliaran di dalam talian. Tapi Mira tertarik dengan rumours yang mengatakan ada warna Hot Pink untuk Pro Max. Dalam hati kalau bethollah ada iolss memang nak upgrade dah dari iPhone 7 Plus nih! Hahahaha

Ada juga satu lagi warna pink yang berkeliaran dalam talian iaitu warna seakan Pink Barbie!! Yang ini pon tak kurang juga cantiknya!

iPhone 13 & iPhone 13 mini

Ok tibalah masanya pukul 1 pagi tadi teruja bethol nak tunggu colour iPhone 13 nih.. hihihi I hampir tertido tau pastu nasib terjaga pukul 1:08 pagi terus kejut Zyzool hahaha dua-dua terlelap tak sedar. Ok nasib baru dia umumkan iPad Mini. Bagi Mira menarik juga iPad Mini yang baru nih.

Ada 4 colour! Warna purple tu cantik juga! Support Apple Pencil 2nd gen!

Sampai la turn dia umumkan iPhone 13 & 13 mini. Hahahaha sis cam ok pink cair ada ok good good. Pastu specs dia untuk 13 & 13 mini pon dah power oi! Camera dia ada mode cinematic! Yeah tapi sebab i tertunggu hotpink kot ada kat iPhone 13 Pro ke kan ok saboo jap!

iPhone 13 & 13 mini nih pon dah power oi

iPhone 13 Pro & iPhone 13 Pro Max

Jangan cakaplah kan iPhone 13 Pro memanglah menjadi pujaan hati tapi sis lebih tunggu warna rumours tu hahaha. Tup-tup warna biru baju melayu uolsss!! Hahahaha adeh kuciwa lah hati kita nih!!

Alahai warna jantan-jantan dia keluarkan wakakaka! Kalau diberi pilihan I memang akan pilih Pro! Pro ni jangan cakaplah jauh perginya. Hahaha I masih mengharap dia keluarkan limited edition kot-kot akhir tahun nanti macam dia keluarkan iPhone 12 purple tu kan haaa time tu kalau betul dia keluarkan Pro warna pink I akan grab yang tu. Sementara ini memandangkan I nak upgrade dari iPhone 7plus ni je dan sebab iPhone 13 yang ada warna pink so I rasa I go for iPhone 13. And sebab iPhone 13 & 13 mini takde beza dalam dia so I go with iPhone 13 mini tapi storage yang lebih besar! Senang bawa travel! Plus iPhone 13 mini ni camera dia sama je dengan iPhone 12 Pro Max cuma dia takde telephoto camera je!! Tapi iPhone 13 mini ada cinematic mode! Yeahhhhh

So memang I go with iPhone 13 Mini!! Argh tak saboo tunggu 1 Oktober 2021 dan boleh terus order!

Hehe Mira try amik mood tangkap gambar AR ok gak cun warna pink cair ni kan hahaha #sedapkan hati. Lagipun akan pakai casing jugak nanti kan wakakaka. Kalau korang nak try-try feel ada iPhone 13 atau iPhone 13 Pro bolehlah guna AR kat link bawah ini

View iPhone 13 in AR

Boleh digunakan dengan telefon bimbit sahaja!

View iPhone 13 Pro in AR

Boleh digunakan dengan telefon bimbit sahaja!

Hehehe thank you guys sudi baca pasal iPhone 13 in Pink ni! Jangan lupa vote 5 bintang kat star kat bawah nanti ok! Yuhuuuu!

Zyzool Mira Travel

Bukan travel agent taw!! Zyzool si suami pastu Mira si isteri. Mereka suka acah-acah backpackers dengan anak-anak. Setakat ini 3 orang anak Ayra, Afya & Aafy. Nak tahu lebih lagi klik button kat bawah ni. Hehehe

Top Posts

Follow

Free Registration

Join Our Club

Jom kongsikan kisah pengembaraan anda bersama anak anda di group facebook kami!

Subscribe Youtube

TV AlHijrah: Assalamualaikum
Percutian Bermakna Si Cilik

5 3 votes
Click a star to rate.
>
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments