Gadget

3 Keyboard iPad yang Popular di Shopee

iPad Keyboard

Korang boleh je nak feel-feel macam laptop bila guna iPad nih. Ada banyak pilihan keyboard 3rd party yang dijual di pasaran selain Magic Keyboard yang dikeluarkan oleh Apple sendiri. Berbanding harga yang mahal dan korang bukanlah sangat-sangat memerlukannya, korang boleh je beli keyboard yang bersesuaian bajet korang di Shopee. Banyak betul pilihan keyboard sampai rambang mata tau nak pilih hehehe. Tinggal tepuk kocek tengok pitih cukup tak dengan selera yang korang suka hehe. Mira kongsikan beberapa keyboard 3rd party yang popular dan mendapat sambutan di Shopee.

Sunqlooee Mini Wireless Bluetooth Keyboard

Keyboard yang dijual oleh seller ini antara keyboard yang terlaris di Shopee! Ada 2 pilihan saiz yang korang boleh pilih iaitu 7 atau 9.7 inci keyboard. Nak lagi berbaloi beli sekali pakej dengan mouse! So mouse dengan keyboard sedondon haa gitew! Hehehe. Dan ada 5 pilihan warna iaitu hitam, putih, pink, kuning, mint green. Bolehlah pilih warna yang sama dengan warna iPad korang hehehe seronokkan?

RM11.11 - RM66.66

Harga di Shopee

Xumu Magic Wireless Bluetooth with Case

Ini pon sama dilengkapi sekali dengan case! And ada banyak pilihan warna iaitu yellow, blue, pink. dark green, lavendar grey, green. Pastikan pilih yang bersesuaian dengan saiz ipad korang tau!

RM32.19 - RM69.80

Harga di Shopee

GOOJODOQ Portable iPad Keyboard case Wireless Bluetooth

Jenama Goojodoq ini antara jenama glamer di Shopee untuk aksesori telefon & tablet. Dengan harga yang murah menjadi pilihan ramai pembeli di Shopee. Dan ia menjamin barangnya adalah 100% original Goojodoq. Pilihan warna yang dikeluarkan sama seperti warna-warna iPad Air 4. Antaranya adalah warna hijau, ungu, pink, hitam, kuning, sky blue & hijau pekat.

RM58.00 - RM74.00

Harga di Shopee

So inilah antara 3 pilihan iPad Keyboard yang popular di Shopee! Sebenarnya ada banyak lagi pilihan keyboard 3rd party yang menarik dan sedap dipakai dan harga pon boleh tahan. Nanti Mira akan kongsikan lagi ok! Thank you!

Zyzool Mira Travel

Bukan travel agent taw!! Zyzool si suami pastu Mira si isteri. Mereka suka acah-acah backpackers dengan anak-anak. Setakat ini 3 orang anak Ayra, Afya & Aafy. Nak tahu lebih lagi klik button kat bawah ni. Hehehe

Top Posts

Follow

Free Registration

Join Our Club

Jom kongsikan kisah pengembaraan anda bersama anak anda di group facebook kami!

Subscribe Youtube

TV AlHijrah: Assalamualaikum
Percutian Bermakna Si Cilik

5 1 vote
Click a star to rate.
>
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hasrul

Kebetulan Ipad baru pun dah keluar. Sesuai sangat