Event & Review

Grab Express kini di PG Mall

916 Gold Cultural Day

PG Mall e-Dagang No. 1 di Malaysia

Sebagaimana yang semua sedia maklum, PG Mall merupakan laman e-dagang nombor 1 di Malaysia yang telah ditubuhkan sejak tahun 2017.

PG Mall yang dikendalikan oleh PG Mall Sdn. Bhd. merupakan satu-satunya platform membeli-belah tempatan dalam talian Malaysia.

Terdapat pelbagai barangan yang dijual di PG Mall antaranya, pakaian, makanan, peralatan sukan, peralatan travel, barangan bayi, barangan kecantikan & banyak lagi.

Namakan saja barang yang korang cari pasti akan menemuinya di PG Mall. Petai pon ada dijual di PG Mall tau!! Hehehe

PG Mall - Top 3 e-Dagang pilihan rakyat Malaysia!

Merujuk kepada “Mapping Malaysia Leading E-Commerce Players di Iprice Insights PG Mall berada di tangga ke-3 platform e-dagang pilihan rakyat Malaysia.

GrabExpress kini di PG Mall

PG Mall merupakan e-dagang tempatan pertama yang berkolaborasi dengan GrabExpress untuk menyediakan perkhidmatan penghantaran ekspress.

Beli hari ini, dapat hari ini juga!! Siapa tak suka kan?? Makin syioklah nak shopping di PG Mall lagi lepas ini!

Permintaan bagi penghantaran pada hari yang sama sangat diperlukan kini oleh pembeli terutamanya di bandar-bandar utama sejak negara kita ditimpa dengan pandemik wabak global gelombang ke-3.

Untuk fasa pertama kolaborasi ini, penghantaran GrabExpress akan disediakan untuk pembeli dan penjual di sekitar Lembah Klang.

Pembeli boleh memiliki pesanan yang ditempah pada hari yang sama dengan hanya di hujung jari! Wah seronokkan? Terus dapat barang tak perlu menunggu berhari-hari bila abang pos nak hantar parcel hehehe. Dengan GrabExpress harini order hari ini juga sampai di rumah korang!!

 

Namun begitu, buat pembeli & penjual yang berada di luar Lembah Klang, jangan risau kerana perkhidmatan PG Mall dengan GrabExpress ini akan diperluaskan ke serata negeri lain secara berperingkat sehingga 2022.
 
Jadi apa tunggu lagi! Buat anda yang layak, jangan lupa menikmati RM12 off delivery hari ini!

 

Website: www.pgmall.my 
 
#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #Grabexpress

Zyzool Mira Travel

Bukan travel agent taw!! Zyzool si suami pastu Mira si isteri. Mereka suka acah-acah backpackers dengan anak-anak. Setakat ini 3 orang anak Ayra, Afya & Aafy. Nak tahu lebih lagi klik button kat bawah ni. Hehehe

Top Posts

Follow

Free Registration

Join Our Club

Jom kongsikan kisah pengembaraan anda bersama anak anda di group facebook kami!

Subscribe Youtube

TV AlHijrah: Assalamualaikum
Percutian Bermakna Si Cilik

0 0 votes
Click a star to rate.
>
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments