Wifi Pocket Everywhere Speed Pack (ESP) Korea

Wifi PocketNi namanya Wifi Poket atau mereka gelar "Everywhere Speed Pack" (ESP).. Alhamdulillah selesai sudah.. Kalau nak sentiasa update gunalah internet mudah alih ni biar mudah nak guna google translate bila nak cakap dengan orang di sana atau baca review untuk Korea. Kos dalam USD3.99/hari. Sangat berbaloi. Memang banyak wifi…

Continue Reading

Beg Vaude yang HEBAT!! (30+4L)

BEG VAUDE YANG HEBAT!!​ Hai korang.. Harini aku nak review sikit pasal beg VAUDE. Kalau korang pernah baca entry aku pasal Deuter beg yang HEBAT!! Baca SINI.. mesti tahu salah satu beg idaman aku ialah beg VAUDE.. Hehe akhirnya berkat usaha keras selama ini (cheeewah) akhirnya beg Vaude menjadi milikku..…

Continue Reading

Beg Deuter yang HEBAT!!

Harini aku nak kongsi dengan korang info pasal beg Deuter. Kalau korang perasaan ramai orang jual beg deuter skang. Kat online belambak. Kat facebook lagi la. Tapi boleh tak korang pastikan beg yang dijual tu original atau tak? Ada yang murah ada yang mahal. Ada penjual yang menjual beg Deuter…

Continue Reading
Close Menu