Itinerari Tokyo 7 hari 6 malam

Minta maaf korang Mira lambat update itinerari Tokyo. Ada pelbagai kekangan nak lengkapkan itinerari Tokyo hehehe. Sebelum ini Mira pernah kongsikan tips percutian ke Tokyo Jepun di facebook.
Untuk baca post sebelum ini boleh tekan link sini ya

Melalui post sebelum ini Mira ada senaraikan perbelanjaan kami untuk percutian Tokyo, Jepun 7 hari 6 malam iaitu :

Flight Ticket : Return Ticket RM703 seorang kecuali Afya (Infant) RM250
Penginapan : RM1055.30 (7 hari 6 malam) Purata RM175.88 per night
Pengangkutan : ¥7,500 (~RM281) seorang (Ayra free)
Travel Insurance : RM97.50 satu family
Tokyo Disneyland + Tokyo Disneysea : Dewasa ¥13,200 (~RM494) Kanak-kanak ¥8,600 (~RM323)
Sanrio Puroland : RM73 seorang
Fujiko F. Fujio Museum : Dewasa ¥1,000 (~RM38) Kanak-kanak ¥500 (~RM19)
Tokyo Tower + One Piece : Dewasa ¥2,900 (~RM108) Kanak-kanak ¥900 (~RM34)

Seperti dijanjikan Mira akan kongsikan itinerari penuh percutian kami ke Tokyo Jepun tempoh hari. Masa Mira tak sertakan so korang boleh adjust ikut kesesuaian masa korang 🙂

Itinerari Tokyo 7 hari 6 malam

Klik link kat bawah ni untuk itinerari Tokyo Jepun ya 🙂

Itinerari Tokyo Jepun
Semoga Bermanfaat & Selamat Bercuti!!
Spread the love

This Post Has 3 Comments

  1. Tq.semoga bermanafaat

  2. salam.. boleh share tak nama hotel yg u duduk ada tempat masak tu..

Leave a Reply

Close Menu