SEA LIFE Malaysia Kini Dibuka

Alhamdulillah kami dapat exclusive preview invitation untuk masuk ke SEA LIFE Malaysia di LEGOLAND MALAYSIA hari ini.Untuk mereka yang memiliki Triple Pass (Pas Tahunan) telah dijemput untuk masuk secara ekslusif pada 7 dan 8 Mei 2019. Dan hanya sebilangan kecil sahaja yang boleh masuk antara jam 3 petang hingga 5 petang.Seronok betul Ayra & Afya menerokai SEA LIFE yang mempunyai pelbagai hidupan laut seperti kuda laut, pari & obor-obor.Permainan interaktif juga disediakan membuatkan kanak-kanak lebih seronok menerokai hidupan laut ini.Kami berpeluang untuk bermain semua permainan interaktif yang disediakan memandang hanya beberapa sahaja pengunjung dibenarkan masuk. Memang teruja la Ayra dapat bermain permainan tersebutKorang yang berminat boleh dapatkan tiket masuk ke SEA LIFE Malaysia di laman web rasmi LEGOLAND MALAYSIA
Dewasa Kanak-kanak
RM95
RM74
Kalau korang nak lagi jimat apa kata beli Pas Tahunan dan boleh masuk ke dalam Taman Tema Legoland, Taman Air dan dapat akses secara percuma ke SEA LIFE Malaysia.Masuklah berapa kali korang suka dalam setahun tu. HihihiUntuk keterangan lebih lanjut korang boleh terus ke laman web rasmi LEGOLAND MALAYSIAKami bertiga je harini, nanti boleh ajak Zyzool sekali pergi hujung minggu. Hihihi mesti Ayra & Afya tak sabar nak pergi lagi hahaAkuarium terbesar bertemakan interaktif pertama di Malaysia akan dibuka kepada orang ramai pada 9 Mei ini
sea life malaysia
Bergambar di hadapan pintu masuk SEA LIFE Malaysia
sea life malaysia
Afya tengok Sea Horse menggunakan kanta pembesar yang disediakan
sea life malaysia
Di dalam tunnel menyaksikan pelbagai hidupan laut
sea life malaysia
sea life malaysia
sea life malaysia
sea life malaysia
Ayra & Afya suka sangat menerokai SEA LIFE Malaysia
sea life malaysia
Ayra nampak Dori kat sini hehe
Spread the love
  • 22
    Shares

Leave a Reply

Close Menu