Itinerari Seoul Korea 10 hari 9 malam

Ramai yang DM nak itinerari Seoul Korea dari kami. Maaf ya lambat!! Huaa ni baru ada kesempatan nak kongsikan dengan korang!! Sebelum tu buat korang yang bakal ke Seoul Korea sendiri ala backpack macam kami, meh kami kongsikan perbelanjaan kami ke Seoul Korea selama 10 hari 9 malam.

  • Tiket Penerbangan: 
    • Air Asia X KUL ke ICN RM369 (seorang) RM125 (Infant)
    • Air Asia X ICN ke KUL ₩149,000 (seorang) ₩58,000 (Infant)
  • Penginapan: 9 hari 8 malam RM1155.67 sekeluarga
  • Pengangkutan: T-Money ₩50,000 seorang
  • Nami Island: ₩13,000 (dewasa) ₩7000 (kanak-kanak)
  • Lotte Theme Park + Aquarium: RM134.60 KKDay
  • Gyeongbokgung Palace₩3,000 PERCUMA (pakai hanbok)
  • N Seoul Tower: ₩9,000 won (Dewasa) ₩7,500 (Kanak-kanak)

Perbelanjaan Seoul Korea 10 hari 9 malam

Afya (1 tahun) hanya bayar duit penerbangan RM347. Yang lain masih free sebab infant!

Sebelum ni kami ada kongsikan 50 Tips Percutian ke Seoul Korea. Korang boleh klik kat butang di bawah ya!

Itinerari Seoul Korea 10 hari 9 malam

Ok di sini kami kongsikan itinerari kami di Seoul tempoh hari. Semoga membantu & memberi manfaat buat anda yang bakal ke seoul Korea..

Tekan butang di atas dan terus download ya!

Happy Travel 🍂

Spread the love
  • 7
    Shares

Leave a Reply

Close Menu