8 Tempat Menarik di Cameron Highlands

Sebenarnya banyak je tempat menarik yang boleh dilawati ketika ke Cameron Highlands. Kami kongsikan 8 tempat menarik yang sempat kami lawati ketika bercuti bersama keluarga di Cameron Highlands. Macam nak repeat la pulak rasa bila dah boleh travel rentas negeri nih hehe.…

Continue Reading 8 Tempat Menarik di Cameron Highlands

Baju Hujan Compact untuk Kanak-kanak

Raya Haji tahun ni kami beraya bersama keluarga Mira di Selayang, Selangor. So apa lagi kami ambil peluang ke Decathlon Damansara. Mulanya ingat nak cuci mata je sebab tak plan pon nak beli pape. Masalahnya.... Masalahnya... Decathlon tengah buat OFFER & CLEARANCE…

Continue Reading Baju Hujan Compact untuk Kanak-kanak

FREE Travel Toiletry Pouch : Cetaphil Malaysia

Tadi keluar jalan-jalan di Aeon Taman Universiti. Kebetulan adik mira nak cari barang so Mira, Ayra & Afya join la sekali. heheKonon mulanya tak nak pun beli pape. Tengah jalan-jalan di Guardian baru teringat pencuci muka Cetaphil dah abis. huhuhu sebaik ingat…

Continue Reading FREE Travel Toiletry Pouch : Cetaphil Malaysia

Capsule by Container Hotel KLIA2

NI RAHSIA TAW Hahaha last year kami bertiga travel ke Seoul, Korea.. Dari Senai Airport ke KLIA2 dah malam dalam jam 10 lebih… Memang tak plan la nak lepak @ tidur mana sementara menunggu flight ke Incheon International Airport esok paginya jam…

Continue Reading Capsule by Container Hotel KLIA2