Zyzool Mira Featured in Harian Metro!!

KEMBARA 4 BERANAK! Zyzool Mira & Family Featured in Harian Metro! Gigih pagi-pagi cari surat khabar 🙈 Alhamdulillah terima kasih Harian Metro!! Terasa retis pulak pagi nih hehehe 😜

Tak lupa pada semua yang sudi mengikuti kisah pengembaraan kami sekeluarga ❤️

Thank you!!

Tak sangka dihubungi wartawan dari Harian Metro minggu lepas untuk edisi Metro Ahad 🙈 Terima kasih Aniza reporter Harian Metro sudi menemuramah Mira ❤️ Tak sangka Zyzool Mira masuk harian Metro!!! Hehehe

Berdegup jantungku! Tak sangka full page kisah kembara 4 beranak ni 😁

Dari suka-suka berkongsi tips & kisah pengembaraan di sosial media kemudian terus di laman web kami ini https://zyzoolmiratravel.com

This is my story ❤️

Before ni i banyak share tips & kisah pengembaraan di media sosial sampai la ada satu post i Tips Percutian ke Hong Kong Bersama Anak Kecil when viral.. i pon tak sangka sharing i buat ramai orang share balik. Thank you guys korang la yang terbaik 👍🏻

Sampai la Zyzool decide untuk Mira mengarang di blog 😊 Actually Mira pernah ada blog sebelum kawin & post “bagaimana nak pilih backpack untuk hiking“ tak sangka mendapat sambutan. Zyzool selalu cakap Mira pandai main dengan kata-kata hahaha ewahhh he means i pandai la olah ayat bagi sedap entah la ek.. i tulis dari hati kot 😜

Jadi bermula la sharing di laman web Zyzool Mira Travel & i gunakan medium media sosial untuk kongsikan penulisan i di laman web kami 😊

Bermula dengan branding we decided to choose Zyzool Mira Travel 😊 tapi ramai salah paham kami nak buka Travel Agency Company. Nehiiii… Hehehe sebenarnya ramai je travel blogger oversea yang menggunakan perkataan Travel as nama blog mereka. Dan dengan menggunakan perkataan Travel mudah untuk capaian carian di google 😊 bagi kami yang lebih berkongsi kisah “travel” dalam blog kami.

Branding is everything!!

Siapa kata i tak gunakan apa yang i belajar dulu? Hehe dari logo & web design i buat sendiri. Thank you lecturer Jabatan Multimedia, Fakulti Pendidikan UTM 😊

Suami i Zyzool iaitu Graduan Sains Komputer bantu bangunkan laman web kami. Pandai tak i mengambil kesempatan atas kepakaran suami i 🤣🙈

We do it totally ourselves 😊 thank you sayang!!

Kami buat page & instagram exclusive untuk Zyzool Mira Travel. Alah poyo la ada page ig bagai.. Sebab poyo ni la kami berjaya brandingkan Zyzool Mira Travel 🙈

Dari suka-suka kami rasa seronok dapat membantu ibu bapa yang lain dengan berkongsi tips pengembaraan kami bersama anak kecil.

Buat suami i Zyzool thank you sebab jadikan i isteri u surirumah yang luar biasa 🙈

Different but awesome kan sayang?? 😜

Semoga perkongsian kami memberi manfaat buat semua traveller amnya & family traveller khasnya ☺️

Kisah kami pengembara 4 beranak
Biarlah sama-sama penat
Sama-sama bahagia
Sama-sama happy ❤️

We choose to be happy 😊

#MYFamilyTravel
-Top 200 Family Travel Blog in the World-

Spread the love

This Post Has 2 Comments

    1. Auwww thanks kak! Beshe-beshe je kak 🙈

Leave a Reply

Close Menu