Zyzool Mira Featured in Harian Metro!!

KEMBARA 4 BERANAK! Zyzool Mira & Family Featured in Harian Metro! Gigih pagi-pagi cari surat khabar ๐Ÿ™ˆ Alhamdulillah terima kasih Harian Metro!! Terasa retis pulak pagi nih hehehe ๐Ÿ˜œ

Tak lupa pada semua yang sudi mengikuti kisah pengembaraan kami sekeluarga โค๏ธ

Thank you!!

Tak sangka dihubungi wartawan dari Harian Metro minggu lepas untuk edisi Metro Ahad ๐Ÿ™ˆ Terima kasih Aniza reporter Harian Metro sudi menemuramah Mira โค๏ธย Tak sangka Zyzool Mira masuk harian Metro!!! Hehehe

Berdegup jantungku! Tak sangka full page kisah kembara 4 beranak niย ๐Ÿ˜

Dari suka-suka berkongsi tips & kisah pengembaraan di sosial media kemudian terus di laman web kami iniย https://zyzoolmiratravel.com

This is my story โค๏ธ

Before ni i banyak share tips & kisah pengembaraan di media sosial sampai la ada satu post i Tips Percutian ke Hong Kong Bersama Anak Kecil when viral.. i pon tak sangka sharing i buat ramai orang share balik. Thank you guys korang la yang terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿป

Sampai la Zyzool decide untuk Mira mengarang di blog ๐Ÿ˜Š Actually Mira pernah ada blog sebelum kawin & post โ€œbagaimana nak pilih backpack untuk hikingโ€œ tak sangka mendapat sambutan. Zyzool selalu cakap Mira pandai main dengan kata-kata hahaha ewahhh he means i pandai la olah ayat bagi sedap entah la ek.. i tulis dari hati kot ๐Ÿ˜œ

Jadi bermula la sharing di laman web Zyzool Mira Travel & i gunakan medium media sosial untuk kongsikan penulisan i di laman web kami ๐Ÿ˜Š

Bermula dengan branding we decided to choose Zyzool Mira Travel ๐Ÿ˜Š tapi ramai salah paham kami nak buka Travel Agency Company. Nehiiii… Hehehe sebenarnya ramai je travel blogger oversea yang menggunakan perkataan Travel as nama blog mereka. Dan dengan menggunakan perkataan Travel mudah untuk capaian carian di google ๐Ÿ˜Š bagi kami yang lebih berkongsi kisah โ€œtravelโ€ dalam blog kami.

Branding is everything!!

Siapa kata i tak gunakan apa yang i belajar dulu? Hehe dari logo & web design i buat sendiri. Thank you lecturer Jabatan Multimedia, Fakulti Pendidikan UTM ๐Ÿ˜Š

Suami i Zyzool iaitu Graduan Sains Komputer bantu bangunkan laman web kami. Pandai tak i mengambil kesempatan atas kepakaran suami i ๐Ÿคฃ๐Ÿ™ˆ

We do it totally ourselves ๐Ÿ˜Š thank you sayang!!

Kami buat page & instagram exclusive untuk Zyzool Mira Travel. Alah poyo la ada page ig bagai.. Sebab poyo ni la kami berjaya brandingkan Zyzool Mira Travel ๐Ÿ™ˆ

Dari suka-suka kami rasa seronok dapat membantu ibu bapa yang lain dengan berkongsi tips pengembaraan kami bersama anak kecil.

Buat suami i Zyzool thank you sebab jadikan i isteri u surirumah yang luar biasa ๐Ÿ™ˆ

Different but awesome kan sayang?? ๐Ÿ˜œ

Semoga perkongsian kami memberi manfaat buat semua traveller amnya & family traveller khasnyaย โ˜บ๏ธ

Kisah kami pengembara 4 beranak
Biarlah sama-sama penat
Sama-sama bahagia
Sama-sama happyย โค๏ธ

We choose to be happyย ๐Ÿ˜Š

#MYFamilyTravel
-Top 200 Family Travel Blog in the World-

Spread the love

This Post Has 2 Comments

    1. Auwww thanks kak! Beshe-beshe je kak ๐Ÿ™ˆ

Leave a Reply

Close Menu