Yesterday when i was young!!

Yesterday when i was young!!

Hehehe tetiba je Zyzool ajak kami anak beranak main ice skating!!! Hehehe Ayra was so excited!! Dah banyak kali ajak kami, cuma belum berkesempatan lagi..

So last week tetiba Zyzool tanya..
“Nak tak gi ice skating kat Paradigm Mall this weekend?”

😱😱😱
“Seriousla ayah?? Nak laaaaa…”

Apalagi stokin & glove kite bawak siap-siap.. Kalau tak, korang kena beli kat situ.. Dah alang-alang ada kan? Why pay for more, when you can pay less? Hihi

Sampai je sana.. Rupa-rupanya 4 tahun ke atas only!! Afya tak boleh masuk.. so kitaorang decide gilir-gilir la main..

Ayra belajar imbangi diri. It was a quite challenging juga if kita sendiri xpandai imbang badan kan?? But don’t worry Ayra.. mak pak Ayra ni juara roller blade kecik-kecik dulu.. 🙈🙊

Lepas dah kepenatan Ayra & Afya kasi can ummi & ayah main berdua jap.. wah we feel so young!! No halal gap kan 😆 + berlapik sarung tangan 🤣🤣🤣 Banyak round jugak kita pusing!! 

We totally had fun!! Thank you ayah!! Ummi rasa 10 tahun muda!!

We should do this more often! 😜

Mira - juara roller blade Bukit Sekilau, Kuantan 😜

Leave a Reply

Close Menu
Share via