Happy 1st Birthday Aafy!

Huaaaa my baby boy dah 1 tahun today!!!

I still remember, mengandungkan Aafy tak mudah.. I dapat antenatal depression masa preggykan Aafy..

Hari-hari nak nangis. Sianlah Zyzool nak melayan, sampai suatu hari I call Zyzool I cakap.. “Lainlah pregnant kalini sayang…”

Zyzool tabah jelah layan perangai pelik I. Hari-hari buat lawak supaya I ketawa… Hehehehe thank you sayang 🙏😩

Tapi I suka sangat masak! Masa masak I happy hahaha rajin bethol lah masak!! Memasak ni salah satu terapi! Cooking helps relieve depression, anxiety & stress!!

Allah Maha Adil… I bersalinkan Aafy sangat mudah.. Pukul 10:30 pagi mild contraction every 8-10min. Zyzool suh monitor betul-betul sebab nampak I relax hahaha. Pukul 11 pagi I paksa juga Zyzool balik kerja hantar gi hospital. 11.45 sampai je hospital, staff kat kaunter pendaftaran tu suruh naik wad bersalin cek dulu bukaan sebab dia nampak I senyum-senyum. Rupa-rupanya I dah ready nak bersalin uolsss hehehehe.

First time melahirkan baru I tahu macamana nak kawal pernafasan time nak melahirkan baby. Sebab I tenang dan rasa sakit tu kejap-kejap je datang. Time midwife kata “ok bila sakit tu datang je boleh terus push…” Oooh macam tu je rupanya hehehe alhamdulillah keluarlah baby boy 19/1/2020 jam 12:15 pm 😭😭😭

Alhamdulillah thank you Allah.. thank you semua yang berada di sisi I di kala emosi I tak stabil 😭😭😭

Zyzool namakan our baby boy Aafy yang bermaksud pemaaf. Supaya bila emosi I tak stabil & I pandang Aafy i akan cepat je memaafkan kesalahan Zyzool hahahaha #oknigurau

To Aafy…
I love u sayang!! Semoga membesar dengan sihat & menjadi anak soleh yang membanggakan kami berdua. Maafkan ummi di kala awal kehamilan ummi tewas bermain emosi. Tapi bila ayah bawa kembara ke sana ke sini naik feri, naik keretapi, naik kapal terbang time preggy terus ummi happy ekekeke

Happy 1st B-Day Aafy!!
It’s your first trip around the sun and I sure hope it’s been fun!

Happy, happy birthday to a special little one!

#aafyturnsone #aafyazizul

5 1 vote
Click a star to rate.
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments