Free Air Asia WiFi

FREE AIRASIA WIFI

Tahukah anda ada free wifi jika anda menaiki Air Asia flight?

How to connect? Easy!!
1. Turn on Wi-Fi (Flight Mode)
2. Connect to FREE airasia wifi (seatbelt sign switched off after take-off)
3. Visit wifi.airasia.com on your web browser
4. Enjoy all of airasia wifi’s exciting offerings!

Jadi tak boringlah nanti dalam kapal terbang. Korang boleh layan movie, lagu, baca majalah Travel360, shopping and many more!!

Mira dah try main beberapa games ketika penerbangan ke Langkawi tempoh hari. Banyak juga free games yang disediakan. Ayra & Afya pula layan Boboi Boy 2. Hehehe walaupun dah banyak kali tengok, masih kusyuk mereka tengok.

Nak lagi best dengan tambahan RM9 korang boleh wassap dengan friends & family inflight.

For those yang tak boleh hidup tanpa media sosial juga jangan risau dengan hanya serendah RM18 korang bolehlah post gambar kat media sosial ketika berada di atas udara!!

Semoga segeralah covid-19 bebas dari bumi ini jadi bolehlah kita travel seperti sedia kala… menaiki kapal terbang dengan senang & tenang.

#staysafe #stayhealthy #staystrong

5 1 vote
Click a star to rate.
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments