Review

Free Air Asia Wifi

Free Wife Air Asia

FREE AIRASIA WIFI

Tahukah anda ada free wifi jika anda menaiki Air Asia flight?

How to connect? Easy!!
1. Turn on Wi-Fi (Flight Mode)
2. Connect to FREE airasia wifi (seatbelt sign switched off after take-off)
3. Visit wifi.airasia.com on your web browser
4. Enjoy all of airasia wifi’s exciting offerings!

Jadi tak boringlah nanti dalam kapal terbang. Korang boleh layan movie, lagu, baca majalah Travel360, shopping and many more!!

Mira dah try main beberapa games ketika penerbangan ke Langkawi tempoh hari. Banyak juga free games yang disediakan. Ayra & Afya pula layan Boboi Boy 2. Hehehe walaupun dah banyak kali tengok, masih kusyuk mereka tengok.

Nak lagi best dengan tambahan RM9 korang boleh wassap dengan friends & family inflight.

For those yang tak boleh hidup tanpa media sosial juga jangan risau dengan hanya serendah RM18 korang bolehlah post gambar kat media sosial ketika berada di atas udara!!

Semoga segeralah covid-19 bebas dari bumi ini jadi bolehlah kita travel seperti sedia kala… menaiki kapal terbang dengan senang & tenang.

#staysafe #stayhealthy #staystrong

Zyzool Mira Travel

Bukan travel agent taw!! Zyzool si suami pastu Mira si isteri. Mereka suka acah-acah backpackers dengan anak-anak. Setakat ini 3 orang anak Ayra, Afya & Aafy. Nak tahu lebih lagi klik button kat bawah ni. Hehehe

Top Posts

Follow

Free Registration

Join Our Club

Jom kongsikan kisah pengembaraan anda bersama anak anda di group facebook kami!

Subscribe Youtube

TV AlHijrah: Assalamualaikum
Percutian Bermakna Si Cilik

5 1 vote
Click a star to rate.
>
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x