6 Tips Membeli Tiket Feri Melaka-Dumai

Sampai je Terminal Feri Melaka tutuplah pulak. Esok buka pukul berapa ni? Cari dalam website pon tak jumpa. Huhuhu tulah yang terjadi pada kami tempoh hari. Jom Mira kongsikan 6 Tips Membeli Tiket Feri Melaka ke Dumai Indonesia. 6 Tips Membeli Tiket Feri Melaka ke Dumai 1. Tiket hanya boleh…

Continue Reading

36 Tips Backpack ke Bangkok Thailand

Dah lama Zyzool ajak Mira backpack ke Bangkok Thailand. Ermmm masa tu tak terbukak lagi hati iolsss nak naik train ke Bangkok. Tapi kalini Zyzool betul-betul insist kita backpack ke Bangkok dari JB. Apalagi jom pack bag gabak yom!!!! Siap cakap lagi kat Zyzool "I takda benda kot nak beli…

Continue Reading

Tips Suami Selalu Bawa Pergi Bercuti

Tahun ni je suami Mira bawak kami sekeluarga pergi bercuti ke 5 buah negara!! Tak perlu ke luar negara pon tak pe.. Dapat bercuti dalam negara pon dah seronok sangat kan?? Hehe haaa nak taw tak rahsia macamana nak suami selalu bawak kita pergi bercuti?? Ok meh Mira kongsikan dengan…

Continue Reading

Namsan Guest House Seoul, Korea

Namsan Guest House 3, SeoulTips TempahanBelek punya Β belek ternampak la Namsan Guest House Seoul. Ni namanya redah tapi murah... Mula-mula lepas dah confirm tiket kapal terbang, cuba tengok-tengok blog review tentang tempat menarik untuk bermalam. Bila tengok terus kat laman web hotel @ guest house memang macam luar dari bajet.Kami…

Continue Reading
Close Menu