Stroller atau Babywearing di Seoul Korea?

Since ramai yang whatsapp kita tanya ok tak bawa stroller ke korea.. Let me share this Since ni first time travel jauh bersama anak.. Bertiga je pulak tu.. Semua sendirian berhad .. Macam2 pikir dalam kepala.. Risau anak sejuk.. Risau anak meragam…

Continue Reading Stroller atau Babywearing di Seoul Korea?

Namsan Guest House Seoul, Korea

Namsan Guest House 3, SeoulTips TempahanBelek punya  belek ternampak la Namsan Guest House Seoul. Ni namanya redah tapi murah... Mula-mula lepas dah confirm tiket kapal terbang, cuba tengok-tengok blog review tentang tempat menarik untuk bermalam. Bila tengok terus kat laman web hotel…

Continue Reading Namsan Guest House Seoul, Korea

Wifi Pocket Everywhere SpeedPack (ESP) Korea

Wifi Pocket Ni namanya Wifi Poket atau mereka gelar "Wifi Pocket Everywhere SpeedPack" (ESP). Kalau nak sentiasa update di media sosial, gunalah internet mudah alih ni agar mudah nak google translate bila nak cakap dengan orang di sana atau baca review untuk…

Continue Reading Wifi Pocket Everywhere SpeedPack (ESP) Korea

Happy Babywearing!!

Apa itu babywearing??? Ayra dah nyenyak tidur.. So ummi boleh menaip.. Hehe ok entry harini nak share pasal babywearing.. Ramai yang tanya aku pasal babywearing so why not aku share je kat sini... Babywearing di Seoul Korea Actually before Ayra lahir lagi…

Continue Reading Happy Babywearing!!

Beg Vaude yang HEBAT!! (30+4L)

BEG VAUDE YANG HEBAT!!​ Hai korang.. Harini aku nak review sikit pasal beg VAUDE. Kalau korang pernah baca entry aku pasal Deuter beg yang HEBAT!! Baca SINI.. mesti tahu salah satu beg idaman aku ialah beg VAUDE.. Hehe akhirnya berkat usaha keras…

Continue Reading Beg Vaude yang HEBAT!! (30+4L)

Beg Deuter yang HEBAT!!

Harini aku nak kongsi dengan korang info pasal beg Deuter. Kalau korang perasaan ramai orang jual beg deuter skang. Kat online belambak. Kat facebook lagi la. Tapi boleh tak korang pastikan beg yang dijual tu original atau tak? Ada yang murah ada…

Continue Reading Beg Deuter yang HEBAT!!