Review

Baju Hujan Compact untuk Kanak-kanak

Raya Haji tahun ni kami beraya bersama keluarga Mira di Selayang, Selangor. So apa lagi kami ambil peluang ke Decathlon Damansara. Mulanya ingat nak cuci mata je sebab tak plan pon nak beli pape. Masalahnya…. Masalahnya… Decathlon tengah buat OFFER & CLEARANCE lah pulak!!

Why DECATHLON???? Why??? Hahahaha

Plan nak beli baju hujan Ayra & Afya di Jepun je nanti. Tetapi dah alang-alang kat sini dan tengah ada offer pulak tu, terpaksa la kita pujuk Zyzool belikan baju hujan untuk anaknya. Hahaha. Sorry sayang! Untuk kebahagiaan kita bersama. Wakakakaka!

Takla actually memang Zyzool suh beli sebab harga dia murah!!

Ni Afya punya raincoat. Harga RM29
Kita mengada-ngada nak jugak sebab compact hehehe
Kesian ummi suruh budak-budak nih gayakan jap. Afya bagi can lah hehe
Hehe sebenarnya ni persediaan kami sebelum berangkat ke Tokyo, Jepun minggu depan. Harapnya cuaca di sana cun-cun. Doakan kami ya 🙂

NI Mira punya!
NI Ayra punya!
Kasi test sikit Ayra!
After guna masukkan je balik dalam pocket sampai jadik kecik
Ni Afya punya!

Update: Haritu mira pergi Decathlon Singapore!! Boleh customised printing kat bag or baju yang di beli di Decathlon la!! Nanti mira share okey!

Zyzool Mira Travel

Bukan travel agent taw!! Zyzool si suami pastu Mira si isteri. Mereka suka acah-acah backpackers dengan anak-anak. Setakat ini 3 orang anak Ayra, Afya & Aafy. Nak tahu lebih lagi klik button kat bawah ni. Hehehe

Top Posts

Follow

Free Registration

Join Our Club

Jom kongsikan kisah pengembaraan anda bersama anak anda di group facebook kami!

Subscribe Youtube

TV AlHijrah: Assalamualaikum
Percutian Bermakna Si Cilik

0 0 votes
Click a star to rate.
>
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments