• Reading time:2 min(s) read

Day 5 Kembara Bangkok | Dreamworld & ICONSIAM Mall

Sementara Zyzool layan Ayra main “rides” ni Mira ambil peluang coretkan pengembaraan kami hari ini 🤗

Masih berada di sini ketika ini melayani keterujaan anak-anak bermain permainan di Dream World Thailand 😍

Ayra & Afya memang sangat happy di sini 😁

Surau ada disediakan di dalam Dream World ini

Lepas penat bermain kami makan di KFC salah satu makanan halal yang terdapat di sini

Untuk kepastian dan kepuasan diri Zyzool siap bertanya di cashier 😅

“Is the food HALAL?”

“Oh yes”

Sambil menunjukkan sijil HALAL 😂

Alhamdulillah kami makan tanpa was-was 😋

Terima kasih semua atas doa yang baik kepada kami. Hanya Allah yang mampu membalasnya. Teruskan berdoa dipermudahkan urusan kami meneruskan pengembaraan kami esok hari

Balik dari Dream World Thailand kami singgah ke Icon Siam Mall. Kat sini kami cuci mata jewww tengok suasana orang-orang sini berbelanja 🤣

Tak sangka iolss macam ni rupanya Bangkok!! Macam KL sikit pon adoo.. Macam HK sikit pon ye.. Kadang tu rasa macam kat Ozi pon ye gak 😂

Puas berjalan kami naik Shuttle Boat dari Icon Siam ke Sathorn Pier. Yang bestnyer boat ni free jew!! Yeah I like benda-benda free nih hahaha

Dari Sathorn Pier ingatkan nak tukar boat ke penginapan kami sekali Zyzool suh menapak daaa 😭

Training untuk harini katanya 😪 Wakkaka adalah dalam 30 minit berjalan ke penginapan kami 😂

Penat berjalan tu iolss kenyit-kenyit mata kat Zyzool dapatlah singgah 7 Elevan jap sejukkan badan & tekak 🤣

Jadi 30 minit tu takla terasa lama.. Eh tahu-tahu dah sampai 🤗

0 0 vote
Click a star to rate.
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments