Itinerari Seoul Korea 10 hari 9 malam

Ramai yang merancang ke Seoul ke? Mira baru sempat nak kongsikan itinerari Seoul Korea dari kami. Maaf ya lambat!! Huaa ni baru ada kesempatan nak kongsikan dengan korang!! Sebelum tu buat korang yang bakal ke Seoul Korea sendiri ala backpack macam kami,…

Continue Reading Itinerari Seoul Korea 10 hari 9 malam

50 Tips Percutian ke Seoul Korea

Buat anda yang bakal ke Korea & merancang percutian ke Korea, nak tahu tak Tips Percutian ke Seoul Korea? Hehehe meh kami kongsikan 50 Tips Percutian ke Seoul Korea kami baru-baru ini. Tips Percutian ke Seoul Korea Tiket Penerbangan 1. TIKET PENERBANGAN…

Continue Reading 50 Tips Percutian ke Seoul Korea

Namsan Guest House Seoul, Korea

Namsan Guest House 3, SeoulTips TempahanBelek punya  belek ternampak la Namsan Guest House Seoul. Ni namanya redah tapi murah... Mula-mula lepas dah confirm tiket kapal terbang, cuba tengok-tengok blog review tentang tempat menarik untuk bermalam. Bila tengok terus kat laman web hotel…

Continue Reading Namsan Guest House Seoul, Korea