Biskut Kapal HALAL (Alfort)

Sebelum travel ke jepun selalu baca kat blog-blog yang antara makanan yang boleh dijadikan cenderamata adalahBISKUT KAPAL!Pastu tengok belek gambar kotak biskut kapal tu cam tak sedap je hahaha (ada ke tengok dari luaran packaging biskut kapal tu??) Ni lah dinamakan“DONT JUDGE THE BOOK BY ITS COVER”hahahaSo kat jepun duk…

Continue Reading

Beg Shellie May di Hong Kong Disneyland

Terima kasih semua yang like, share & add friends di Facebook.. Terima kasih juga yang berkongsi tips extra di Hong Kong yang kami terlepas pandang... Semoga bermanfaat perkongsian saya bercuti ke Hong Kong bersama suami & anak...Nampaknya ramai yang akan ke Hong Kong tahun nih.. hihihi.. bestnyer saya jeles! Geramnya dengan beg…

Continue Reading
Close Menu