• Reading time:2 min(s) read

Beg Vaude yang HEBAT!! (30+4L)

BEG VAUDE YANG HEBAT!!​

Hai korang.. Harini aku nak review sikit pasal beg VAUDE. Kalau korang pernah baca entry aku pasal Deuter beg yang HEBAT!! Baca SINI.. mesti tahu salah satu beg idaman aku ialah beg VAUDE.. Hehe akhirnya berkat usaha keras selama ini (cheeewah) akhirnya beg Vaude menjadi milikku.. Actually sebenarnya aku nak cari diaper bag for my little one in my tummy ni.. Tapi bila pikir-pikir balik takmo la diaper bag yang biasa-biasa tu.. Bukan berlagak okehhhh cuma nak keselesaaan & kepuasan membeli :)). So kami (aku & Zyzool) pon survey-survey berkenan la kat beg Vaude Wizard 30 + 4.. Untuk pengetahuan korang Vaude nih produk sukan dari German. Antara produk yang dikeluarkan oleh company Vaude adalah backpacks, sleeping bag & tents. Ok balik pada beg HEBAT aku tuh.. hehe.. so meh aku share nih la beg kesayanganku ini.. (padahal baru jugak beli dah jadi kesayangan.. hik hik hik biasa la barang baru kan?? hohoho)

Hehehe siap ada Minnie Mouse tu.. Sebab expected baby girl.. So letak Minnie Mouse giteww

Ni la beg Vaude aku.. Aku pilih black.. Actually ada dua colour. Black & Green.. Tapi aku tak berkenan plak warna hijo.. So we choose Black.. Hitam itu menawan.. hik hik hik

Sumber : Google

aku nak review lebih-lebih pun belum try bawak naik gunung.. Almaklumlah mak yong!! (Akan ku usahakan untuk mendaki selepas bersalin.. huhuh) tapi dari segi padding banding ngan Deuter.. Vaude lebih nipis & ringan. And the best part korang boleh adjust belakang torso ikut kesesuaian badan anda dari XS sampai XL

Kalau korang perasaan kat tengah-tengah bawah beg tu boleh ditarik ikut ketinggian badan korang.. Kalau korang jenis badan kecik boleh adjust ke XS ikut kesesuaian 🙂 Beg ini dilengkapi dengan rain cover dan boleh dibesarkan kedepan sebanyak 4 liter.. Memang HEBAT!! boleh juga letak hydration pack.. Itula serba sedikit aku boleh review pasal beg nih.. Nanti aku dah bawak merata beg ni akan ku review lagi k.. ouh lupa aku beli beg ni kat KLCC harga RM450.. so till then XOXO

0 0 vote
Click a star to rate.
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments