Shopping di Mustafa Centre

Mustafa Centre ni antara tempat lepak kami sebelum pandemik. Masuk SG tengah malam pastu santai-santai shopping di Mustafa Centre dalam pukul 2, 3 pagi asyik!! Hehehe dulu Mustafa Centre ni buka 24 jam tapi selepas pandemik ni mereka buka dari jam 9:30 pagi hingga 2 pagi. Bila berborak dengan cashier haritu mereka kata lepas pandemik ni tak ramai dah staf. Jadi ambil masa lah kot nak buka 24 jam semula kan.

Kisahnya masa I dok cari barang Afya kat section lain. Pelik mana pula bapaknya tak mai-mai datang so I patah balik cari Zyzool tengah berkampung depan casing phone ni haaaa

iPhone casing $2 sahaja!!!

I cam dah kenapa laki aku nih dok belek-belek rupanya casing Uniq $2 je.

Pastu Zyzool tanya,

“Sayang nak pilih yang mana ni??”

Tak yah la pilih sayang dah $2 kan amik jelah semua yang kat tangan tu wakakaka

Terus dia borong 6 pcs guys casing iPhone 11 Pro Max total $12 ~ RM39. Banyak syiok ek hahahaha.. Original lak tu kalau beli kat sini confirm 1 pcs tu ratus-ratus. So I cakap kat Zyzool benda boleh borong awat dok pilih-pilih hahaha

Mustafa Centre ni versi Mydin la kalau kat SG. Murah dan semua benda ada cuma penat tak penat nak redah lautan manusia hehehe

Bangunan dia 6 tingkat eh. Nak beli telur ada, nak beli emas pon ada, nak beli tv ada, nak beli mainan ada, hahahaha nak beli souvenirs pon adooooo.. nak beli iphone pon adooo.. yang tak adooo ongkosnya hahaha

Cara nak ke Mustafa Centre menggunakan MRT

Naik MRT dan exit Farrer Park MRT Station. Using exit G turn left. Jalan 5 minit pandang kanan sampai! Apalagi enjoy shopping guys!!

5 2 votes
Click a star to rate.
>

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments