Perintah Kawalan Pergerakan

Harini hari ke 4 kita semua rakyat Malaysia menjalani Perintah Kawalan Pergerakan. Memang agak mencemaskan apabila Perdana Menteri kita isytiharkan negara kita antara yang terbanyak dijangkiti Covid-19 ini. Ada yang panic buying sampai jammed pasaraya kerana hendak simpan stok barang. Kisah kami…

Continue ReadingPerintah Kawalan Pergerakan

Baby Boy 2020

Lama betul Mira tak update blog ni ya. Hihihi masih biasakan diri jadi mak anak 3 nih hahaha. Tak sangka dan tiga orang anak kita!! Oh ya alhamdulillah Mira dah selamat melahirkan baby boy 2020. Yang mengikuti Tips Travel ke Hati Bini…

Continue ReadingBaby Boy 2020

My Stories of 2019

Disebabkan Mira tak boleh tidur malam ni meh la Mira kongsikan serba sedikit my stories of 2019 nih. Hihihi tak sangka kan pejam cilik pejam cilik 2019 dah nak berakhir dah. Cepat betul kan masa berlalu. Rasa macam baru je share dengan…

Continue ReadingMy Stories of 2019

Kejutan Hari Jadi Zyzool

Sebenarnya Mira jarang buat kejutan untuk Zyzool. Cop jarang ke tak pernah? Hahaha tu kena tanya Zyzool sendiri. Tapi Zyzool selalu buat kejutan untuk Mira. Jadi apa kata tahun nih kita cabar diri sendiri cuba buat kejutan hari jadi khas buat lelaki yang…

Continue ReadingKejutan Hari Jadi Zyzool