Cenderamata dari Jepun

Sebenarnya percutian bajet memang murah tapi beli barang cenderamata nih yang duit mencurah-curah keluar. ahahaha. Serious tak tipu! Mira nih pantang nampak benda comel sikit mesti rasa nak beli. Hahaha adoiiii la Lagi la nampak barang Hello Kitty ke, Disney Princess geram je rasa. Alasan belikan untuk anak. Wakakaka. Pastu pikir tah bile lagi nak […]

Biskut Kapal Sedap ke??

Post sebelum ni mira pernah share pasal Biskut Kapal ni.. Tak sangka ramai yang wassup mira tanya ada tak lagi biskut kapal nih. Maaf ya ada yang mira tak sempat reply Demi korang kita usahakan ok.. Actually masa kat Jepun haritu tak betul-betul menghayati kesedapan biskut kapal nih.. hehe sebab senang dapat kot So tak […]

Beg Shellie May di Hong Kong Disneyland

Beg Shellie May

Hong Kong Beg Shellie May di Hong Kong Disneyland Terima kasih semua yang like, share & add friends di Facebook.. Terima kasih juga yang berkongsi tips extra di Hong Kong yang kami terlepas pandang… Semoga bermanfaat perkongsian saya bercuti ke Hong Kong bersama suami & anak… Nampaknya ramai yang akan ke Hong Kong tahun nih.. hihihi.. bestnyer […]